Info - folder

Sdr. Nærå Idrætsforening

Hovedforeningen

Snif-Hovedforenings formål er ved idræt og anden kulturel aktivitet at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Paraplyorganisation og tilbud til Snif-afdelingerne.

Aftale om brug af klubhuset Bøgehøjhuset, Overvejen 52, Årslev ved Faaborg-Midtfyn Kommune.

Info-folder om Snif-afdelingernes aktiviteter og kontaktpersoner.

Se mere på vores hjemmeside: www.snif-hovedforening.dk  –  som er ’reklamesøjle’ for Snif-afdelingernes kontaktpersoner.

Formand: Magnus Andersen

Mail: magnus.andersen@mail.dk

Cykling

Vi træner tirsdag, torsdag og lørdag fra
Bøgehøjhuset, Overvejen 52, Årslev.

Se mere: www.midtfynscc.dk

Formand: Heini Vogn

Tlf. 2029 0080

Mail: heini@vogn.eu

Håndbold

I Snif Håndbold er der plads til alle - unge-gamle, høje-lave, erfaren-nybegyndere. Vi tilbyder ”Håndbold og sammenhold for alle”.

Vil du gerne være træner, leder, medhjælper, dommer, sponsor eller tilskuer, vil vi gerne i kontakt med dig.

Se mere: www.snif-handbold.dk

Formand: Maiken Vistisen

Mail:formand.snif@gmail.com

Linedance

Amerikansk folkedans, hvor vi danser til bl.a. countrymusik.

Vi danser ikke parvis, men på lange rækker. Linedance indøves trin for trin. Først når danserne føler sig klar, sættes tempoet i vejret, og mange sekvenser afsluttes med kvarte og halve drejninger og trinene gentages i en ny retning.

Linedance er for alle, uanset alder.

Vi får pulsen op. Sjov motion.

Se mere: www.snif-linedance.dk

Formand: Tove Nielsen

Mail:tovesnif@gmail.com

Petanque

Sæsonstart er sommertid-start. Vi mødes i klubhuset kl. 14:00 til kaffe og kage.

Sæsonslut er sidste lørdag i oktober, hvor vi holder klubfest.

Træningsdage er tirsdage og torsdage fra kl. 19:00. Alle helligdage er der lukket.

Formand: Kurt Kristensen

Mail: kkr@pte.dk

Senioridræt

Sæsonstart: uge 37. Onsdag kl. 10-12 er der i Årslev Hallen mulighed for forskellige idrætsaktiviteter: gymnastik, badminton, bob, bowls, hockey, dart, petanque, motions cykling, seniordans, tæppecurling m.m. Bagefter kan man spise i Årslev Hallens Cafeteria.

Mandag kl. 09:30 fra Årslev Hallen: Cykling (2 niveauer) - starter i uge 38.

Tirsdag kl. 14-17: ”Spillebulen” i Bøgehøjhuset, Overvejen 52, Årslev. Starter i uge 38.

Tirsdag kl. 14-17: Krolf ved Bøgehøjhuset, Overvejen 52, Årslev. I sommerperioden.

Formand: Birte Aakær Jepsen

Mail: birte.joergen@aarslevnet.dk

Årslev/Sdr. Nærå Flaglaug.

Formand: Egon Karlsen
Tlf.

Snif-Lotto

200 lodder - 36 kontante gevinster pr. år.

Se regler og udtrukne præmier www.snif-hovedforening.dk

Henvendelse vedr. køb af lod:
Snif-Petanque eller Snif-Senioridræt.

Lidt om Sdr. Nærå Idrætsforenings historie

1894: Ungdomsforeningen for Sønder Nærå og Omegn bliver stiftet af en kreds med tilknytning til Sdr. Nærå Fri- og Efterskole.

1956: Foreningen skifter navn til Sønder Nærå Ungdoms- og Idrætsforening,  forkortet til SNUIF.

1971: Vi kan samle flere aktiviteter på ”hjemmebane”, da Årslev Hallen bliver indviet.

1975: Byfest: Ballonfesterne starter.

1983: Klubbladet ”Snif-Bladet” bliver nu husstandsomdelt i 1500 eksemplarer i Årslev/Sdr. Nærå-området.

1987: Niels Peder Knudsen, folkedanser, amatørteater-alt-mulig-kunstner, tidl. gymnastikleder og meget andet i SNIF, bliver æresmedlem.

1988: Vi får klubhus, ”Bøgehøjhuset”, Overvejen 52, Årslev.
1991: Foreningen skifter navn til Sønder Nærå Idrætsforening, i daglig tale forkortet til Snif.

1994: 100 års jubilæumsfest, 2. nov., hvor Karen Jørgensen, gymnastik- og idrætsmærkeleder, bliver æresmedlem.
1996: De enkelte Snif-afdelinger bliver selvstændige i økonomisk og juridisk forstand. Vedtægtsændring.

Redigeret Juni 2018

Snif